MiVaBo met Eva Westerhof

Onlangs vond een kennismaking plaats van MiVaBo met Eva Westerhof. Zij houdt zich in Nederland bezig met fysieke en digitale toegankelijkheid.

Het gesprek ging over de mogelijkheid of mevrouw Westerhof iets voor MiVaBo zou kunnen betekenen en hen zou kunnen bijstaan bij onze “strijd” voor toegankelijkheid en deze te verbeteren.

Mevrouw Westerhof is voor de tweede keer op Bonaire en blijft vol verbazing over hoe slecht vele zaken geregeld zijn op Bonaire voor bewoners met een beperking.

Vele onderwerpen zijn tijdens het gesprek de revue gepasseerd , met daarbij special aandacht voor het opzetten van een plan om Bonaire toegankelijker te maken. Ook werd gesproken over het V.N. -verdrag voor mensen met een beperking dat in Nederland een aantal jaren geleden is ondertekend en waar de BES-eilanden vrijwel volledig buiten vallen..

Tijdens het gesprek is veel kennis uitgewisseld en afgesproken om contact te blijven houden. Tijdens het gesprek hebben we gebruik gemaakt van Esther de Veer als doventolk. Onze hartelijke dank daarvoor..

If you choose the behaviour, you choose the consequences. Ria E.D.

0
Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *